desember 15, 2021 | Nyheter

XO BOATS

– When others stay in port

Er du klar for en tur i all slags vær. Vil du utforske nye destinasjoner og dimensjoner? Da er XO båten får deg. XO BOATS har nå fornyet hele flåten sin. Den er delt i 3 modell serier:

XO DFDNR

Sjøsterke senterkonsollbåter med eller uten tak. Dyp V-bunn, «military grade» aluminium skrog med «state of the art» glassfiberskrog innvendig. Røff sjø og nye eventyr, det er det den nye DFDNR serien er bygget for.

 

XO DSCVR

8,57m lang bygget for sports cruising og aktiv bruk. Her er det god beskyttelse. Mulighet for T-top, som muliggjør lange båtturer i all slags vær. Også under meget røffe forhold. Eller som solskinnsbåt med gode sitteplasser og flott solseng på den perfekte sommerdagen. DSCVR leveres med toalett om bord. Og kan mot tillegg leveres med elektrisk toalett med septikk, kjøleskap, vask, dusj, pentry modul mv. Solseng og kalesje/canopie er tilleggsutstyr mange velger.
Med DSCVR modellene velger du båter som tilfredsstiller de aller fleste bruksområder på vannet! Under alle værforhold.


XO EXPLR

EXPLR 9, har karakter som profesjonelle marine fartøy/utvendig. Den dype V-bunnen tillater deg å kjøre og utforske, nesten i all slags vær. «Når andre er i havn». Innvendig med eksklusivt glassfiberskrog med komfort og interiør detaljer du finner på få andre båter. EXPLR 9 er andre generasjon XO båt. EXPLR 9 kommer med volum og bredde som gir mer komfort, samtidig med at sjøegenskapene er beholdt. Båten er inspirert av nordisk natur og nordiske klimaforhold. Her kan du selvsagt velge supergode varmeapparat, komfortabel overnattingsplass, toalett og pentry løsninger. «When others stay in port». Fantastiske kjøreegenskaper. 8,57 m lang og 2,57 med bred. «Weather free boating» fra kjølige nord.

EXPLR 10 leveres både med utenbordsmotorer og innenbordsmotor. Kan også leveres med frontcabin / EXPLR 10 +. 8-10 mennesker kan kjøre i nesten all slags vær, trygt og med stor grad av komfort. Har du behov for en båt som kan gå offshore, da er EXPLR 10 båten for deg. Kan klassifiseres som C eller B, avhengig av ditt ønske. Alle dager er forskjellige, XO har her designet en båt som er kapabel til å navigere under alle forhold. «When others stay in port».


FORHÅNDSBESTILL

XO kan fremdeles leveres i de fleste utgaver til sommeren 2022. Ta kontakt med knut@flytmarine.no / 40 00 07 33 for nærmere informasjon. For visning og eventuell testkjøring inviterer vi gjerne til visningsturer til Finland. Vi vil være tilstede.

XO må oppleves: design filosofi, eksteriør, interiør og skrog gir deg en båtopplevelse kanskje ingen andre båter kan matche.

Vi ønsker velkommen til en ny verden på sjøen.

– When others stay in port

 

Trykk her for å utforske flåten

 

Ta kontakt

 

 

Interessert i ny båt?